Over ons

MontaWMS is onderdeel van de Montapacking bedrijven. Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1400 webwinkels verzorgt.

“We zijn enthousiast om samen e-commerce steeds beter te doen”

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1400 webwinkels verzorgt. Er wordt gewerkt vanuit 13 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we wereldwijd de verwerking en bezorging van webshoporders verzorgen. Al ruim 20 jaar wordt onze software doorontwikkeld bij Montapacking Innovation Center en hebben we hiermee al veel uitdagingen van klanten om kunnen zetten in een passende oplossing. Deze software stellen wij ook beschikbaar aan externe klanten.

Montapacking werkt met een zelf ontwikkeld softwareplatform (MontaWMS), een totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. MontaWMS heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders als DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan MontaWMS door middel van standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce of onze uitgebreide REST API. De geavanceerde dashboards van MontaWMS geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops uitgebreide bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. De retourmodule biedt onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te optimaliseren. Naast onze software kunnen wij ook diverse hardware systemen produceren, leveren en onderhouden. In de diverse Montapacking vestigingen wordt deze hardware dagelijks gebruikt om het pickproces nog efficiënter te maken. Onze eigen R&D afdeling is continu bezig deze hardware systemen verder te optimaliseren en uit te breiden.

MontaWMS AkzoNobel
Raymond Vlietstra

Key account manager Akzonobel

“Het MontaWMS is voor ons een schot in de roos geweest. Als één van de eersten hebben we dit geweldige WMS systeem in gebruik genomen. Waar nodig hebben we het systeem snel naar onze hand kunnen omzetten. Met de implementatie van MontaWMS zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we vanuit één centrale voorraad gemakkelijk diverse klanten bedienen.”

Heeft u interesse in onze software?

Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!
Neem contact op